Pneumatiky

( počet produktů: 55 )

Pravděpodobně najdete slicky, pneumatiky pro každé kolo. Standardní pneumatiky pro každodenní použití, pro okruh nebo podle vašich preferencí. Nezáleží na tom, jaké vozidlo vlastníte nebo jaké jsou vaše požadavky na nové pneumatiky pro motocykl. Náš obchod s motocyklovými pneumatikami by měl splnit vaše očekávání. V naší prodejně máme skladem pneumatiky jako např:

  • Pneumatiky pro skútry - odolnost, kvalita, přilnavost, cena. To je jen několik vlastností, které naši zákazníci u těchto typů pneumatik uvádějí. Rozměry začínají od 10 palců.
  • Silniční motocyklové pneumatiky - Vysoké rychlosti, bezpečnost, bezkonkurenční přilnavost (jednosložkové a dvousložkové). Tak bychom mohli stručně popsat požadavky kladené na silniční pneumatiky.
  • Pneumatiky pro čtyřkolky, terénní vozidla - Musí splnit svůj účel, tečka. Náročné podmínky a přilnavost jsou jen některé z věcí, které musí pneumatiky pro čtyřkolky splňovat.
  • Pneumatiky pro cross a enduro - Trvanlivost, přilnavost, odolnost proti oděru. To jsou hlavní cíle crossových a enduro pneumatik.

Máte problém s výběrem dílů pro svůj motocykl nebo čtyřkolku. Neváhejte nás kontaktovat: sklep@amracing.pl, 782-301-398

pixel