Nářadí a přeprava motocyklu

( počet produktů: 19 )

Stojany na motocykly , nářadí

Udělejte si to sami a rozšiřte si obzor znalostí a dovedností. Opravte si motorku, skútr nebo čtyřkolku. Tato sekce našeho obchodu vám pomůže s dopravou nebo základními opravami vašeho vozidla. Zde se dozvíte, jaký zvedák na motorku vybrat.

Doprava, zodpovědná činnost !

Máme pro vás nabídku:
  • Nájezdy / rampy. Snadno a bezpečně vysadíte motorku, skútr nebo čtyřkolku na přívěs nebo do autobusu. Odolné, lehké, stabilní. Jedná se o hliníkové rampy.
  • Závěsné zámky. Zabraňují nadměrnému stlačení předního odpružení / zpoždění . Tím se snižuje pravděpodobnost poškození těsnění zpoždění. Toto řešení si oblíbili zejména majitelé terénních motocyklů (cross, enduro) .
  • Háky, ráčny, přepravní popruhy. Oblíbený způsob uchycení je na nosiče předního odpružení nebo součásti rámu. to usnadňuje přepravu motocyklu.
  • Stojany pro uzamčení předního kola . Podlahové a specializované výrobky pro motocykly, skútry. Výrobky tohoto typu uzamykají naše přední kolo a stabilizují náš motocykl ve svislé poloze.

Servis a opravy motocyklů. Udělejte si to sami !

Máme pro vás řadu servisních zařízení, která vám pomohou udělat si to sami:
  • Drážkovací měrky, ventilové klíče a magnetické stahováky kol. Vaše "povinná výbava" při kontrole ventilové vůle. Důležitá servisní činnost, která vám může v budoucnu ušetřit spoustu peněz. Jízda na motocyklu nebo čtyřkolce nemusí být drahá. Existují nástroje, které vám pomohou při opravě motocyklu a zefektivní vaši práci.
  • Klíče na olejové filtry. Nářadí používané na motocyklech nebo skútrech, kde je olejový filtr namontován na vnější straně motoru, tzv. kovový. Před nákupem doporučujeme zkontrolovat: jaký olejový filtr máme (kód), kolik stran má filtr a šířku filtru.
  • Lžíce na výměnu pneumatik. Zdánlivě jednoduchá záležitost. A přece není. Máme několik typů lžic na pneumatiky: s patkou (aby nedošlo k přiskřípnutí duše. Opřete lžíci o přírubu ráfku), lžíce s rukojetí (pohodlné při demontáži pneumatiky) a úzké lžíce .
  • Stojany na motocykly . Am Parts Stojany na motocykly od představují dobrý poměr ceny a kvality. Množství modelů a vybavení činí nabídku lákavou pro amatéry i profesionály. Stabilizují a umožňují bezpečný servis motocyklu. Stojany na motocykly lze rozdělit na :

Středový stojan / Křížový stojan (ideální pro crossové, enduro motocykly) - ideální pro servis crossových a enduro motocyklů. Pro tento typ stojanu nepotřebujeme žádné adaptéry ani nástavce. Stojan je umístěn pod vozidlem a jediným pohybem (zvednutím motocyklu) jsou obě kola nahoře. Univerzálnost stojanu umožňuje provádět i velmi složité servisní práce. Stojan na motocykl tohoto typu je vyroben z uzavřených profilů a trubek. Stojan je vyroben z kovu a chráněn práškovým lakem. Velmi pevný, stabilní stojan se širokou základnou.

Stojan na přední kolo -Přední stojan na motocykl lze rozpoznat podle úzké stoupačky a dalších adaptérů. Přední stojan má podobnou konstrukci jako zadní stojan. Je rovněž vyroben z ocelové trubky s práškovým nástřikem. Servisní stojany tohoto typu jsou pevné, lehké a obvykle unesou až 160 kg. Stejně užitečný a užitečný servisní stojan na motocykl.

Stojan na zadní kolo - zadní zvedák ideální pro servis zadních dílů motocyklu. Stojan na zadní kolo motocyklu vám pomůže vyměnit kolo, vyměnit pohon, nastavit napnutí řetězu. Jedním slovem, zadní stojan stabilizuje váš motocykl. Umožní vám provést práci rychle a bezpečně. Zadní stojan je užitečný také při zimování motocyklu. Nejběžnější adaptéry pro takový stojan jsou typu L nebo U. Zadní zvedák na motocykl je vyroben z kovových trubek s práškovým nástřikem a s kolečky pro šetrný pohyb vpřed nebo vzad.

Univerzální stojan na motorku - tento typ stojanu na motorku je vybaven 2 typy stoupaček (pod zadní kolo a přední kolo) a 3 typy adaptérů (pod přední odpružení / lagu a zadní kyvnou vidlici). Univerzální stojan na motocykl je rovněž vybaven koly a konstrukcí z ocelových trubek s práškovým nástřikem. Jedná se o univerzální zvedák, stojan na motocykl. Motocyklové zvedáky se vám budou hodit při servisu a zazimování motocyklu. Univerzálnost pomůže přizpůsobit jej konkrétnímu motocyklu.

Zvedák na rám hlavy - "Single subject", skládací stojan na motorku. Tento typ stojanu se skládá ze dvou rámů. Spodního rámu stojanu (základny) a horního nosného rámu. Součástí balení je také několik adaptérů (průměrů čepů) pro montáž pod hlavovou trubku. Bohužel je k dispozici pouze pro přední kolo. Oblíbený u silničních cyklistů. Tento typ stojanu umožňuje nejen zazimování motocyklu, ale také provádění závažnějších oprav motocyklu, jako je například servis předních ležáků nebo výměna ložisek hlavového rámu.

Doufáme, že jsme vám pomohli při výběru zvedáku na motorku. Všechny tyto typy najdete v našem obchodě s motocykly. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného stojanu pro vaši motorku nebo čtyřkolku, přijďte do naší prodejny. Naši poradci vám pomohou vybrat ten nejlepší zvedák pro vaše potřeby a vaši motorku.
Nezapomeňte, že není nad to, když se dobře bavíte: vy, garáž, nářadí, motorka, dobrá hudba a spokojenost z opravy vaší čtyřkolky nebo motorky.
pixel