Maziva na řetězy

( počet produktů: 11 )

Čištění a mazání řetězu motocyklu

Mazání řetězu motocyklu (silniční)

V nabídce našeho obchodu s motocykly najdete kromě příslušenství a dílů pro motocykly, čtyřkolky a skútry také speciálně vybraná maziva pro řetězy silničních motocyklů. V naší nabídce najdete osvědčená maziva/přípravky značek Mannol, Motul, Valvoline. Přípravky jsou určeny pro řetězy bez drážek, řetězy s O-kroužky (těsnící typ; O, X, XS, XW atd.), netříštivé a snižující tření. Řadu maziv pro řetězy motocyklů otevírá mazivo Motul C2+ road+ s bílým povlakem (složení PTFE pro snížení tření) a road C2 bez bílého povlaku. Mannol chain lube 7901 levné, vysoce účinné, bezbarvé mazivo na řetězy. Ideální pro mopedy a motocykly. Syntetické mazivo na řetězy Valvoline nabízí velké balení 500 ml za senzační cenu. Mazivo je ideální pro všechny typy řetězů s mírně bílým nádechem. Existuje tolik názorových proudů. Jistě, technice mazání řetězů motocyklů pomůže umístění motocyklu na stojan. ten vozidlo stabilizuje a vytvoří pohodlí. Řetěz nastříkejte mazivem z vnitřní strany řetězu. Řetěz důkladně postříkejte mazivem. Řetěz potřebuje pravidelnou údržbu, která přispěje k prodloužení životnosti řetězu a výkonu pohonu.

Mazání řetězu pro čtyřkolky a crossovery (offroad)

Speciálně pro terénní krosové, enduro a čtyřkolky / atv motocykly máme maziva na řetězy, která vydrží nástrahy terénního provozu. Podmínky, kterým musíme při jízdě v terénu čelit, jsou velmi náročné. Všudypřítomné bláto, poškozování a tření písku. Aby řetěz běžel volně a bez odporu, je důležité používat správná maziva, která chrání součásti řetězu a snižují opotřebení jeho částí. Ideálním mazivem je mazivo Motul C3 pro offroadové řetězy. Jeho licí konzistence zabraňuje ulpívání nečistot a snižuje odpor. Řetěz není po jízdě tak lepkavý a špinavý jako u konkurenčních řešení. Mazivo Motul c3 offroad lze použít pro všechny typy řetězů terénních motocyklů a čtyřkolek. Údržba řetězu, správně namazaný řetěz má prodlouženou životnost a bezporuchový provoz.

Čištění řetězu motocyklu

Mazání řetězu nestačí. Po určité době se na řetězu nahromadí přebytečné nečistoty a "staré mazivo", což výrazně urychluje opotřebení částí řetězu motocyklu a zvyšuje valivý odpor. Řetěz čistěte speciálně určenými mazivy a příslušenstvím pro motocykly. Naše prodejna motocyklů doporučuje maziva na čištění řetězu od následujících firem: Mannol chain clean 7904 a Motul C1 clean chain lube. Tyto přípravky jsou určeny pro všechny typy řetězů motocyklů a čtyřkolek. Jejich aplikace je jednoduchá a rychlá. Hojně je nastříkejte na řetěz a po chvíli setřete. V případě silného znečištění řetězu může být užitečný kartáč na čištění řetězu motocyklu. Jedná se o jedno z příslušenství, které usnadňuje práci při údržbě. Vyplatí se také podívat se na sady pro údržbu řetězu (mazivo + čistič + kartáč) .

pixel