Pneumatiky Cross / Enduro

( počet produktů: 7 )

Nakupujte správné pneumatiky pro cross nebo enduro

Každý vášnivý fanoušek motocyklů ví, že dobré pneumatiky pro cross a enduro nejenže zajišťují pohodlnou jízdu, ale také zlepšují přilnavost a bezpečnost. Ti, kteří si crossové nebo enduro motocykly obzvláště oblíbili, vědí, že crossové pneumatiky jsou vzhledem k odlišným podmínkám náchylné k častějšímu opotřebení než ostatní pneumatiky. Protože krosová kola jsou schopna jízdy v náročném terénu (les, pole, bláto, písek, prudká stoupání), je výběr správných krosových plášťů se správným dezénem nezbytný pro zajištění dostatečné trakce.
Při objednávání crossových plášťů z internetu se vyplatí věnovat čas výběru správného pláště. Těžký terén, měkký terén, písečné cesty nebo enduro terén. Proto pouhé zadání "crossová pneumatika 19" nebo "enduro pneumatika 140/80-18"do vyhledávače nemusí stačit, vyplatí se věnovat více času hledání správné pneumatiky a dalších podmínek nákupu, jako je dodání, odborné poradenství atd. Proto se vyplatí navštívit náš motorkářský obchod v Lodži. Můžete si osahat, porovnat a prohlédnout enduro a crossové pneumatiky.
Kromě toho, že si budete moci pneumatiku prohlédnout naživo a zkontrolovat její parametry, získáte také odborné poradenství. Co je důležité - vzhledem k pokroku doby se v případě online objednávek takové požadavky, jako je konzultace s odborníkem, nemažou - můžete využít infolinku nebo e-mailovou schránku.

Pneumatiky Cross

Krosové pneumatiky musí mít vzhledem k nutnosti přizpůsobit se výše zmíněnému náročnému terénu vhodný dezén, který účinně odvádí bláto nebo písek zpod pneumatiky a zajišťuje dostatečnou přilnavost. Z tohoto důvodu mají crossové a enduro pneumatiky obvykle charakteristický kostkový dezén. Crossové a enduro pneumatiky musí být odolné proti oděru a oděru bloků běhounu.
Crossové pneumatiky můžeme rozdělit na tři typy: do písku, do měkkého a středně tvrdého terénu, do středně tvrdého terénu.
Pneumatiky určené do písčitého a bahnitého terénu. Zadní pneumatika má charakteristický dezén typu lopata s bočními kostkami jako standardní krosová pneumatika, který zajišťuje dostatečnou přilnavost v zatáčkách a na rovných úsecích. Motokrosové pneumatiky tohoto typu jsou na písku nespornou špičkou. Způsob pohonu motocyklu a lehkost jízdy jsou v písečném terénu nesrovnatelné s jinými pneumatikami. Jedná se o nejlepší pneumatiku pro motokros. Tyto pneumatiky se velmi rychle čistí a jsou téměř vždy připraveny k jízdě. Dezén lopata je u většiny firem k dispozici pouze pro 19palcové ráfky. Dezén přední motokrosové pneumatiky je podobný standardní kostce. Jediný rozdíl je v typu kola, které má tvar kužele (kolíku). Ten je navržen tak, aby se zakusoval do měkkého terénu, což se projevuje v trakci a jistotě ovládání krosového kola.
Relativně univerzální pláště dostupné na 21, 19, 18 palcích . Nezaleknou se lehkého písku, tvrdšího terénu ani trávy. Terénní pláště tohoto typu jsou nejuniverzálnější. Zadní krosové pláště poskytují dobrou přilnavost v zatáčkách a akceleraci. Pneumatika má krychlový dezén s rychločistícím účinkem. Některé firmy mají zadní pneumatiky s krychlovým dezénem. Vybrat správný typ křížové pneumatiky není snadné, ale vyplatí se nechat si poradit v našem obchodě s motocykly.
Pneumatiky pro středně těžký terén
Zesílená konstrukce pneumatiky odolnější vůči náročným podmínkám, jako jsou kameny, tvrdý povrch, tráva, štěrk apod. podmínky. Nepravidelné uspořádání kostek ve většině případů. To platí pro zadní i přední pneumatiky. K dispozici je plná velikost křížové pneumatiky 21, 19, 18 ..... .

Pneumatiky pro enduro (hory, lesy a údolí)

Stručně řečeno, univerzální pneumatiky do každých podmínek. Motocykly enduro se setkávají s: vodou, pískem, blátem, tvrdým povrchem, kamením a prudkými stoupáními. Všechny firmy mají podobné uspořádání kostek, ale ďábel se skrývá v detailech. Jedním z nejdůležitějších detailů je odolnost běhounu (pláště) proti propíchnutí, flexibilita běhounu a dezénu enduro pneumatiky podle terénu a dostupné spektrum tvrdosti pneumatiky (běhounu) .
Někdo by mohl namítnout, proč by se enduro pláště nemohly používat pro cross? No, protože crossové pneumatiky jsou užší, které jsou navrženy tak, aby se zakusovaly do terénu a maximalizovaly přilnavost. Jsou to traťové pneumatiky. Pneumatiky pro enduro jsou široké, aby rozložily váhu na náročný terén a zajistily tak trakci. Výkon a tlak v pneumatikách se také liší. Tyto pneumatiky více pracují a více se pokládají na zem, aby zajistily trakci. Motocyklové pneumatiky Enduro mají také několik tvrdostí běhounu, aby lépe seděly v terénu. V našem obchodě s motocyklovými pneumatikami najdete oblíbené rozměry 140/80-18, 130/80-18 nebo 120/90-18 a další.

Motocyklové pneumatiky od renomovaných výrobců

V našem obchodě s motocyklovými pneumatikami najdete nejlepší crossové, enduro pneumatiky od předních výrobců: Pirelli, Metzeler, Michelin, Dunlop, Mitas, Maxxis, Itp. Díky tak široké nabídce crossových, enduro pneumatik jsme schopni vybrat ideální pneumatiku pro daný terén a typ motocyklu. Pro ty, kteří nechtějí utrácet za značkové pneumatiky, máme speciální nabídku crossových, enduro pneumatik a pneumatik pro mopedy. Jedná se o pneumatiky typu cross / cube. V naší nabídce najdete pneumatiky značek: Yuanxing, Awina.

pixel