Chemie a výrobky pro péči

( počet produktů: 18 )

Produkty pro péči o motocykly a čtyřkolky

Nejen jízdou na motorce se živí člověk, ale také opravou a údržbou motorky nebo čtyřkolky. Ty nám přinášejí uspokojení a udržují naši motorku, skútr nebo čtyřkolku v dobrém vizuálním i technickém stavu. V naší prodejně najdete přípravky na čištění motocyklů: komponenty motocyklu (plasty), čištění řetězu, účinné mytí motocyklu, odstraňování hmyzu z motulů, leštění motocyklu a čištění matných povrchů. V našem obchodě pro motoristy najdete osvědčené čisticí prostředky na motorky a skútry značek Motul, Mannol a Valvoline.

Údržba motocyklů a čtyřkolek

Udržovat motorku, skútr nebo čtyřkolku v čistotě není nic jednoduchého. Každý typ motocyklu má jiné vlastnosti. Krosové motocykly a čtyřkolky vyžadují neustálé mytí a péči. Vyžadují to specifika jízdy. Podmínky, ve kterých se terénní motocykly pohybují, jsou drsné. Písek, bláto a prach způsobují tření, které zvyšuje opotřebení dílů motocyklu, jako jsou hnací ústrojí, plasty, ráfky, brzdové třmeny, vodítka, kluzáky, chladicí systém a další. Silniční motocykly nejsou žádní svatoušci. Všudypřítomný hmyz, škrábance a šmouhy. Je vhodné používat velmi kvalitní výrobky, aby naše práce měla smysl a byla příjemná. Naše prodejna motocyklů disponuje těmito čisticími prostředky: odstraňování hmyzu, lesk na všechny povrchy a čištění řetězu. Naše prodejna má k dispozici čisticí prostředky na motocykly značky motul a mannol. Jedná se o osvědčené přípravky na údržbu motocyklů. Prohlédněte si řadu výrobků motul E. Tyto výrobky čistí, leští a udržují vybrané části vašeho motocyklu, skútru nebo čtyřkolky. Nereagují s kovy, anodami ani lakem.

Přípravky na čištění oblečení motocyklisty

V našem obchodě s motorkářskými potřebami najdete širokou nabídku přípravků Motul a Briston na čištění a údržbu motorkářského oblečení. Tyto přípravky nanášejí ochrannou vrstvu, zlepšují vzhled a zanechávají ochranný film. Pokud však vaše přilba nebo kombinéza nepříjemně zapáchá, vyplatí se použít čistič Motul a čistič na přilby. Po vyprání je dobré povrch chránit. Používejte odstraňovač škrábanců a takový, který leští všechny povrchy. Podívejte se na řadu Motul M. Pro impregnaci a čištění přilby nebo kombinézy.

Dárek pro motorkáře

Žádný nápad na dárek pro motorkáře. Není se čeho bát. Podívejte se na naši nabídku v obchodě pro motorkáře. Máme pro vás pečující balíčky značky Motul a další motorkářské příslušenství na cesty nebo pro váš motocykl, skútr či čtyřkolku. Nezáleží na tom, jaký máte rozpočet, určitě najdete něco pro sebe nebo někoho blízkého.

pixel