Pneumatiky pro čtyřkolky / utv

( počet produktů: 17 )

Čtyřkolky - připravené na všechno.

Připravené na všechno, odvážné do terénu a neprůstřelné. Tak lze stručně popsat pneumatiky pro čtyřkolky / terénní vozidla. Pneumatiky pro čtyřkolky můžeme směle rozdělit do tří skupin:
  • Malé čtyřkolky
  • Sportovní čtyřkolky (pohon zadních kol, tzv. 2k)
  • Terénní čtyřkolky (pohon předních i zadních kol, tzv. 4k)

Pneumatiky pro malé čtyřkolky

K dispozici jsou pro ráfky od 4 do 8 palců. Dostupnost běhounu je působivá. K dispozici jsou pneumatiky pro čtyřkolky s kostkovým vzorem: X, rybí kost a velký roh. K dispozici máme téměř všechny běhouny světových lídrů velkých čtyřkolek pro sportovní a terénní čtyřkolky. Stejně odvážné, odolné jako větší protějšky.

Sportovní čtyřkolky (pohon zadních kol, tzv. 2k)

Sortiment začíná na 8 až 10 palcích. Nespornou jedničkou na trhu, pokud jde o dezén, je uspořádání ve tvaru kostky "X". Počet plátů / vrstev od 2 do 6 vrstev. Lídry na trhu jsou Itp gncc, Maxxis razr 2 , Journey P357 a podobně. Běhoun s tímto dezénem dobře funguje, je pružný a dobře odolává různým podmínkám a oděru. Přední pneumatiky jsou užší, mírně nafouklé. To usnadňuje ovládání. Zadní pneumatiky atv jsou široké, poskytují trakci, rozkládají hmotnost v blátivém terénu. Při výběru pneumatik pro atv je vhodné zvolit pneumatiky vhodné pro daný terén / disciplínu a vhodné výšky. Takové pneumatiky atv zvýší naši pohyblivost v terénu a zvýší bezpečnost jízdy. tento typ čtyřkolky má zadní pohon. Cena nejlevnějších pneumatik pro atv začíná na 160 GBP za kus.

Cross-country čtyřkolky (pohon předních i zadních kol, tzv. 4k)

Pneumatiky ve velikostech ráfků od 10 do 14 palců . Na trhu rozlišujeme dva hlavní dezény . Univerzální kostkový dezén "ala big horn nebo power grip". Pneumatiky, které jsou houževnaté, odolné a nebojí se žádného terénu. Další dezén je určen pro uživatele čtyřkolek, kteří se nevyhýbají blátu. Láskyplně známé jako herringbone, lopata, traktorové pneumatiky. Vzor ala " zilla nebo mud lite". Pneumatiky jsou poměrně brutální ve své konstrukci, houževnaté a nepohrdnou blátem. Mají velmi vysoký dezén až 32 mm a více . Jsou odolné proti roztržení, protože jejich konstrukce je šestihranná.

Pouze důvěryhodné značky a bezproblémové používání

V našem obchodě s motocyklovými pneumatikami najdete čtyřkolky těchto značek: journey, roadguider atd. maxxis a wanda. Jedná se o bojem prověřené značky pneumatik pro čtyřkolky. V našem obchodě s motorkami věnujeme při výběru správných pneumatik pro vaši čtyřkolku pozornost těmto aspektům: výška pneumatiky, šířka pneumatiky, správný vzorek pneumatiky pro dané vozidlo / disciplínu, správná cena a mnoho dalších aspektů, které vám mohou pomoci uspět v závodech.

pixel