Ráfky kol / distanční podložky

( počet produktů: 7 )

Ráfky na čtyřkolku nebo motorku?

V současné době je na trhu k dispozici spousta řešení a značek. Co si nyní vybrat?

  • Ráfky pro čtyřkolky. Můžeme je bezpečně rozdělit na ocelové a hliníkové ráfky. Ocelové ráfky se většinou používají na čínských čtyřkolkách a vyrábějí se v rozmezí od 6 do 12 palců. Hliníkové ráfky můžeme rozdělit na: standardní, standardní se vzorkem a soutěžní s beadlockem (přítlačným kroužkem). Jsou lehké, odolné, vyrábějí se ve velikostech od 8 do 14 palců. K dispozici jsou různé barvy. Ráfky s beadlockem zabraňují sklouznutí pneumatiky z ráfku (příruba ráfku a beadlock stlačují pneumatiku a zabraňují jejímu sklouznutí).
  • Ráfky pro motocykly. Dnes máme k dispozici celou řadu stylů, barev a použití ráfků na motocykly. Nezáleží na tom, jaký typ motocyklu máte: klasický - potřebujete chromovaný ráfek nebo terénní crossový - hliníkový, odolný s jasnými barvami. To vše dostanete, ale na co byste si měli dát pozor? Pro nás je nejdůležitější: kolik paprsků (děr), průměr ráfku, typ výpletu, šířka a pro jaký typ vozidla.

Distanční podložky pod kola

Distanční podložky pod kola lze rozdělit na podložky pod kola motocyklů a čtyřkolek.

  • Čtyřkolky / atv - Rozpěrky kol pro čtyřkolky jsou ve většině případů "nutností" pro vybavení čtyřkolky. Díky nim můžeme čtyřkolku rozšířit velmi levným a zároveň bezpečným způsobem. Na trhu jsou k dispozici hliníkové a plastové distanční podložky. Své vozidlo můžeme rozšířit o 2,5 až 5 cm na každé straně. Ideální pro drahé tuningové sady odpružení. Rychlá a snadná montáž.
  • Motocykl - Mají velmi důležitou funkci. Určují vzdálenost mezi kolem a kyvnou vidlicí nebo zpožděním. Jsou také zodpovědné za správnou polohu kotouče, aby třmen pracoval rovnoměrně. Na trhu jsou k dostání v různých barvách, vyrobené z kovu a hliníku.
pixel