Motorové oleje 2T

( počet produktů: 6 )

Jaký olej pro palivovou směs?

Dobře zvolený směsný olej znamená delší životnost součástí motoru. Menší opotřebení pístu, válce, klikového systému a následně úsporný provoz. Naše prodejna motocyklů nabízí pouze oleje od osvědčených výrobců: Qualitium, Valvoline, Mannol a Motul . Tyto značky motocyklových olejů ideálně splní kritéria i těch nejnáročnějších zákazníků. Poměr oleje a paliva je třeba ověřit v servisu daného motocyklu nebo skútru. Zpravidla se pohybuje v rozmezí 1:25 až 1:50, přičemž se zohledňuje typ terénu (zatížení motoru) a úroveň zatížení motoru. Na trhu a v prodejnách motocyklů jsou k dispozici tyto oleje:

  • syntetický - plně syntetický olej snižuje opotřebení součástí motoru a prodlužuje jeho životnost . syntetický olej pro motory s vysokým zatížením a motory pracující v náročných podmínkách. Poskytuje vynikající ochranu motoru. Ideální směs oleje pro terénní motocykly (cross, enduro) a silniční mopedy (náročné podmínky).
  • polosyntetický - dobrý poměr ceny a výkonu . Poskytuje dobrou ochranu pro většinu typů mopedů a skútrů. Polosyntetický olej splňuje všechny přísné normy stanovené pro míchání olejů a je určen pro většinu typů nevýkonných vozidel: skútry, mopedy.
  • minerální - Nejlevnější oleje, které poskytují nejslabší ochranu motoru. V dnešní době se prodává velmi zřídka. Ideální pro nepřeplňované agregáty.

Směsný olej pro terénní vozidla

Jednoznačně náš motocyklový obchod doporučuje syntetické oleje, protože offroadová vozidla (čtyřkolky, cross, enduro) jsou velmi výkonná, náročná a vystavená vysokým teplotám. Olej se vyznačuje vysokou úrovní ochrany motoru. Doporučujeme: Motul 800 offroad nebo valvoline synpower 2t .

Směsný olej pro mopedy a motocykly o objemu 125 ccm

Pro moderní mopedy doporučujeme oleje značek Motul 510, 710, valvoline synpower 2t, durablend 2t a mannol 2-takt.

Směsné oleje pro skútry

Několik doporučených olejů od naší společnosti je Motul scooterexpert, mannol 2-takt a valvoline durablend 2t. Tyto oleje budou ideální v rušném městském provozu a poskytnou dobrou ochranu dvoutaktním motorům. Oleje lze používat v systémech s dávkovačem oleje i přímo do nádrže (směsi).

pixel